Gök, İlkayGök, İlkayYazar, ÖzkanGastronomi ve Mutfak Sanatları / Gastronomy and Culinary Arts2024-08-072024-08-072019https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=jNRDC1RLfVd4_T7x7ZXmmXNqs6dMfbIRVXAp6QW3nvyPoZz-UMfebhkYP6QfXVKbhttps://hdl.handle.net/20.500.14517/4776Cittaslow markasına sahip Gökçeada örnekleminde yer alan yöreye özgü gastronomik değere sahip ürünlerin tespiti, bu ürünlerin yerleşim yerlerindeki dağılımı gösteren haritaların oluşturulması, bu haritalar ile gastronomi turizm rotalarının oluşturulması.Determination of the products with gastronomic value specific to the region in the Gökçeada sample with the Cittaslow brand, creation of maps showing the distribution of these products in the settlements, creation of these maps and gastronomy tourism routes.trGastronomi ve Mutfak SanatlarıTurizmGastronomiMutfak turizmiGastronomy and Culinary ArtsTourismSlow foodGastronomyCulinary tourismYavaş yemekSlow foodYavaş şehirSlow foodCittaslowÇanakkale-GökçeadaÇanakkale-GökçeadaGökçeada'nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmiSlow food and gastronomy tourism along the gastronomy routes in GökçeadaMaster Thesis87https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=jNRDC1RLfVd4_T7x7ZXmmXNqs6dMfbIRVXAp6QW3nvyPoZz-UMfebhkYP6QfXVKb