Gökçeada'nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmi

No Thumbnail Available

Date

2019

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

Cittaslow markasına sahip Gökçeada örnekleminde yer alan yöreye özgü gastronomik değere sahip ürünlerin tespiti, bu ürünlerin yerleşim yerlerindeki dağılımı gösteren haritaların oluşturulması, bu haritalar ile gastronomi turizm rotalarının oluşturulması.
Determination of the products with gastronomic value specific to the region in the Gökçeada sample with the Cittaslow brand, creation of maps showing the distribution of these products in the settlements, creation of these maps and gastronomy tourism routes.

Description

Keywords

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm, Gastronomi, Mutfak turizmi, Gastronomy and Culinary Arts, Tourism, Slow food, Gastronomy, Culinary tourism, Yavaş yemek, Slow food, Yavaş şehir, Slow food, Cittaslow, Çanakkale-Gökçeada, Çanakkale-Gökçeada

Turkish CoHE Thesis Center URL

Citation

WoS Q

Scopus Q

Source

Volume

Issue

Start Page

End Page