Gökçeada'nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmi
dc.contributor.advisor | Gök, İlkay | |
dc.contributor.author | Gök, İlkay | |
dc.contributor.other | Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Gastronomy and Culinary Arts | |
dc.date.accessioned | 2024-08-07T20:05:21Z | |
dc.date.available | 2024-08-07T20:05:21Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.department | Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi Ana Bilim Dalı | |
dc.description.abstract | Cittaslow markasına sahip Gökçeada örnekleminde yer alan yöreye özgü gastronomik değere sahip ürünlerin tespiti, bu ürünlerin yerleşim yerlerindeki dağılımı gösteren haritaların oluşturulması, bu haritalar ile gastronomi turizm rotalarının oluşturulması. | |
dc.description.abstract | Determination of the products with gastronomic value specific to the region in the Gökçeada sample with the Cittaslow brand, creation of maps showing the distribution of these products in the settlements, creation of these maps and gastronomy tourism routes. | en |
dc.identifier.endpage | 87 | en_US |
dc.identifier.uri | https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=jNRDC1RLfVd4_T7x7ZXmmXNqs6dMfbIRVXAp6QW3nvyPoZz-UMfebhkYP6QfXVKb | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14517/4776 | |
dc.identifier.yoktez | https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/TezGoster?key=jNRDC1RLfVd4_T7x7ZXmmXNqs6dMfbIRVXAp6QW3nvyPoZz-UMfebhkYP6QfXVKb | |
dc.institutionauthor | Gök, İlkay | |
dc.institutionauthor | Gök, İlkay | |
dc.language.iso | tr | |
dc.subject | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | |
dc.subject | Turizm | |
dc.subject | Gastronomi | |
dc.subject | Mutfak turizmi | |
dc.subject | Gastronomy and Culinary Arts | en_US |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.subject | Slow food | |
dc.subject | Gastronomy | en_US |
dc.subject | Culinary tourism | en_US |
dc.subject | Yavaş yemek | |
dc.subject | Slow food | en_US |
dc.subject | Yavaş şehir | |
dc.subject | Slow food | en_US |
dc.subject | Cittaslow | en_US |
dc.subject | Çanakkale-Gökçeada | |
dc.subject | Çanakkale-Gökçeada | en_US |
dc.title | Gökçeada'nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmi | |
dc.title | Slow food and gastronomy tourism along the gastronomy routes in Gökçeada | en_US |
dc.type | Master Thesis | en_US |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | ad54dbef-4087-4974-97a9-cee04a0dd876 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | ad54dbef-4087-4974-97a9-cee04a0dd876 | |
relation.isOrgUnitOfPublication | 9c31ba5c-a428-422c-bc85-59cbc62e3aca | |
relation.isOrgUnitOfPublication.latestForDiscovery | 9c31ba5c-a428-422c-bc85-59cbc62e3aca |